Club Maranathakerk

Club Maranathakerk is er voor alle kinderen van de basisschool. Dus als je in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8 zit, ben je aan het juiste adres!

Wat doen wij allemaal?
Iedere clubavond beginnen we met een opening die bij jullie past: een gebed, praten over een bijbelverhaal, of iets wat jullie zelf leuk vinden om over te hebben. Daarna gaan we hard aan de slag! Soms gaan we knutselen, andere keren doen we een spelletje of juist weer een hele andere andere activiteit! Onze enthousiaste clubleiding bedenkt, samen met jullie, wat we allemaal gaan maken of doen! Zo zijn er de afgelopen jaren vogelhuisjes getimmerd, kerstkransen versierd en mokken beschilderd. We hebben film gekeken, touw getrokken, gesjoeld…. En dat is nog maar een kleine greep uit de talloze dingen die we gedaan hebben! Worden jullie al een beetje enthousiast en nieuwsgierig?

Maar dit is nog niet alles! Als afsluiting van het seizoen gaan we een weekend op kamp. Spannende speurtochten, veel spelletjes en een spetterende avond waarop iedereen die wil zijn talenten kan tonen met playbacken of dansen. En wat te denken van een kussengevecht met de clubleiding? Een weekend om nu al naar uit te kijken!

Het clubseizoen loopt van oktober tot aan het clubkamp, meestal is dat rond maart/april!

Voor meer informatie over de inschrijfdata, stuur snel een mailtje naar Linda! marcoenlinda@gmail.com

Club Maranathakerk
Club Immanuelkerk
Club Tieners

Agenda
(20-08-2019 t/m 19-09-2019)